YALOVA / ÇINARCIK - Hüdaverdi Aydın Ortaokulu

Okulumuzdan yeni E-Twinning projesi “EKRANDAN DOĞAYA; SANATLA”

Okulumuzda yeni bir proje daha. İngilizce Öğretmenimiz Ayşe Pınar ÖNESU “EKRANDAN DOĞAYA; SANATLA” adlı eTwinning projesi başlattı. Bu projede öğrencilerimizin dijital dünyanın ötesine geçerek doğayla etkileşimde bulunmalarını ve sanat yoluyla doğa ile bağlarını güçlendirmelerini amaçlamaktayız. Günümüzde teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte çocuklarımızın doğayla teması azalmaktadır. Bu proje ile doğayı keşfetmek ve sanatı kullanarak doğa ile etkileşimde bulunmak için bir fırsat sunuyoruz.

Bu proje sonucunda öğrencilerimizin doğaya olan bağlılığı güçlenecek, çevre bilinci artacak ve sanat yoluyla ifade etme becerileri gelişecektir. Ayrıca, dijital teknolojiden uzaklaşarak doğal dünyayı keşfetmenin önemi konusunda farkındalık oluşturulmuş olacaktır.

02-04-2024

Yayın: 02.04.2024 - Güncelleme: 02.04.2024 11:56 - Görüntülenme: 24