YALOVA / ÇINARCIK - Hüdaverdi Aydın Ortaokulu

Okulumuzdan yeni e-Twinnig projesi : Sustainable Environment (Sürdürülebilir Çevre)

23-11-2023

Okulumuzda 2023-2024 eğitim öğretim yılının Kasım ayında başlayıp Şubat ayına kadar devam edecek yeni bir proje daha!

Okulumuz İngilizce öğretmeni Ayşe Pınar ÖNESU ile Matematik öğretmeni Tuğba PIRNALCI’nın kuruculuğunu İngilizce öğretmeni Polonyalı Anita KUCHARCZYK ile ortak yaptığı European School Education Platformunda e-Twinning projesi yürütülecektir.  “Sustainable Environment   (Sürdürülebilir Çevre) adlı projemizde 7 okulun katılımı ile öğrencilerimiz için çevrenin sürdürülebillirliği ile ilgili çalışmalar yapılacaktır. Projemizde öğrencilerimize daha fazla çevre bilinci kazandırmak, çevreyi korumak ve çevre sorunlarının çözümünde yer almalarını sağlamak amaçlanmıştır.Öğrencilerimizin çevreye duyarlı olmalarında işbirliğine dayalı, çevre problemlerinin nedenlerine ve çözümüne katkı sunmaları hedeflenmektedir.

Yayın: 23.11.2023 - Güncelleme: 23.11.2023 01:32 - Görüntülenme: 74